hur ofta fixar du håret?

Jag är en sån som Hatar att klippa håret, när det är nyklippt så är topparna alltför hårda och omedgörliga och det blir helt enkelt inte riktigt bra. Det är som bäst när det gått 3-4 veckor sedan man klippte det, då känns det både fräsht och är lätt att styla.
Jag kan också erkänna att jag aldrig går till frisören...
För det första är det svindyrt här i Norge (om du tar svenska priser och dubblar är du ungefär i rätt prisklass), för det andra så känner jag att jag antingen kan fixa det själv, att någon kompis jag känner är bra på just det eller så kallar jag in min frisörkompis som kommer hem till mig och klipper och färgar mot en billig peng.

Planen nu är att gå så blond som möjligt men eftersom jag är naturligt rödblond så får minsann det röda hänga med på en gång :)
Det jag också tycker är ganska imponerande är att jag klarade att bli såhär ljus på 6 månader utan att ta hjälp av frisören en enda gång! Har inte tonat det på ett halvår och böjrade seriöst med slingning och blondsprayer för ca 2 månader sedan.

Det brukar bli ganska bra till slut och det här är vad jag hunnit gå igenom de sista 4 åren...

 


 


http://www.aftonbladet.se/sofismode/sofiscityliv/article7472034.ab

http://www.aftonbladet.se/sofismode/sofiscityliv/article7268199.ab

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article7272486.ab


Kommentarer
Postat av: Bombis

jag älskar att gå till frisören, då luktar man ju så gott och är så fin efter ! :)

2010-07-15 @ 20:48:27
URL: http://bombis.blogg.se/
Postat av: Miss0 - svensk tjej i Oslo

Wow vad snygg du var i rött hår :D



Jag har sen jag var liiiten haft skräck för frisörer då en frisör gjorde mig jätteful. Då fick enbart mamma klippa mig fast hon inte var den bästa. Haha. Men nu älskar jag att gå till friösren! Ja iallafall när det gäller att färga håret och sånt då eftersom jag själv inte har så stort peiling på att färga det hemma :P Men att klippa sig för 600 kr och uppåt här i Norge är inte så lockande :P Hade sån tur när jag färga håret senast att frisören klippte mig gratis. Pjuuh! :) Åh har du en frisörkompis? Säg till om hon vill tjäna en slant på att klippa mig nån dag ;)



Mja, jag vet inte om jag är så stort fan av lufttorkad skinka. Längesen jag åt det :P Hehe. Men jdet är säkert gott :P Ska btw prova på din smoothie :)



Jag hängde mkt i Slottsparken när jag bodde på Vika men nu bor jag "ute" på Sagene. Men Frognerparken är otrolig. Dock har jag inte varit där än i sommar :S Fyy på mig! Kanske kan ta nån dag där och chilla lite?



Haha, det jag har under ögonen på bilden är skydd för att inte få färgning till fransarna på huden. Vet att det ser lite rart ut men bjöd på det ;) hehe.



Jag drar till Gbg imorgon för att fira min bästa Emma som bor här i Oslo. Vi ska bo hos hennes föräldrar sen blir det party ;)



Btw, kommer att byta till www.miss0.blogg.no snart och redan nu har jag tävling om solbrillor om du vill vara med och tävla :)

2010-07-15 @ 22:59:38
URL: http://www.miss0.se
Postat av: Balida

sv; Haha gud va coolt! :D

2010-07-16 @ 12:51:47
URL: http://balida.blogg.se/
Postat av: Isabelle Vesström

SV: Jag hoppas på att jag själv också ska kunna komma till det stadiet en dag... men det tar nog ett tag xD

2010-07-16 @ 14:06:41
URL: http://vesstrom.blogg.se/
Postat av: LadyBirdLollo

tack för tipsen!

Men hur långa blir dom ?

Vill typ ha som på första förslag bilden jag la upp^^ Överdrivet =D

Naturligt är väl snyggt på sitt sätt, men gillar det ovanliga och onatiliga ;D

2010-07-16 @ 14:11:08
URL: http://ladybirdlollo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0