What do you mean "I got the day off"?


Igår fick jag ju sån separations ångest ifrån min bok att jag var tvungen att åka och hämta den.
Konversationen på t-banan lät ungefär såhär när jag upptäckte att jag inte hade boken med.

Jag- Åneeeeeej! Jag har glömt min bok på jobbet! Neeeeeeeeeeej!
Drein- Men du får ju igen den på måndag.
Jag- PÅ MÅNDAG!?!?
Drein
- Vad säger jag, det var dumt av mig. Vi skall Naturligtvis åka och hämta den imorgon.

Så jag åkte iväg till jobbet vid 13 tiden och hämtade min bok. Kristian vart inte överraskad för han hade läst min blogg men glad vart han. Kanske inte Så himla glad när jag tvingade honom att lägga fram fler muffins och vända på kakorna och ta fram mer paninis. Det är svårt att vara på jobb och inte vara på jobb.
Men jag var snäll och fyllde på lock och trodade av bänkar och lite annat som han inte hade hunnit och som han var snäll att hjälpa mig med när jag jobbade i fredags och han satt med mig.
Så satt jag och läste där i en timme och fick 2 kaffe och sen utnyttjade jag mig av min personal-rabatt och tog med mig 3 drickor och servietter och åkte iväg för att möta upp Drein och SnoozeMajorstuen.
Så gick vi iväg emot parken och Drein hade tatt med sig min kylväska och kyl-klossar, så tog vi en tur om affären och köpte bröd, brie-ost och äpple och lite sånt.
I parken lade vi ut filtar och fikade och band fast katten ruint ett träd. Lill gumman hade aldrig varit ute innan så det var stort och nytt för henne och tror hon hade blivigt så rädd att hon hade poopat i buren och på filten och det dessutom hade fastnat massa bak i pälsen på henne. INTE MYSIGT.
Men vad gör man? Försökte ta bort det så noga som möjligt men det var rätt svårt.
Sen kom Richard till parken och låg och kosade med oss ett tag innan vi bestämmde oss för att ta oss hem och grilla.

En till tur till affären resulterade i ribbs till pojkarna, kyckling spett, majskolvar, potatis, lök och champinjoner.
Dock inget Grill-kol.
Så Drein åkte iväg med skateboarden till SHELL och köpte en en-gångs-grill, de hade Precis slut på kol.
Men det funkade fint och killarna var grillmasters på balkongen medans jag, snäll som jag är, grillade min kyckling och mina potatisar i ugnen.
Detta efter att jag tatt med katten in på badrumme när vi kom hem och egenhändigt tvättat av poop som satt fast bak i hela pälsen. Inte så härligt. Men Väldigt nödvändigt.Efter att hon var ren och tvättad så klippte jag även bort all päls där bak och på bak-benen så att hon inte skall få samma problem igen. Kan inte vara mysigt att gå runt så en hel dag.
Tog själv en snabb-dusch efter det, kända mig lagom fräsh. Sen åt vi gooood mat och avslutade kvällen med att se Babylon A.D. med Vin Diesel. Sedan satt jag och Richard kvar en stund och övade upp våra skills på Guitar Hero.

Var inte det en helt perfekt dag?


Min snygging i parkenVad kan man göra mer än att njuta av solen och det härliga vädret?Fab-tastic.Snoozen var mer nyfiken än livrädd iallafallGrill-pojkarna är manliga män fulla av kärlekNytvättad, nyklippt och nöjd.

Damn I'm good


Nu är 11 dagar av jobb på raken avklarade och gode Gud så frestande det var att sjukanmäla sig de sista 2-3 dagarna så kroppen var sjukt trött och man verkligen inte ville mer.
Men det här kommer att betala sig när jag får min lön nästa månad ^-^
Jag känner mig sjukt duktig som orkat det här trots att jag inte är van vid så långa pass me det är tur att jag har så härliga kollegor. De räddar dagen.

Jag och Richard en söndag på vårt bakrum.

Men nu är det 2 dagars ledigt, sen jobbar jag i 4 dagar och sen sätter jag mig på en buss-resa på ca 14 timmar hem till syster och Alvin och ledigt i en
vecka.

Det kommer att bli sjukt konstigt att sova ifrån Drein. HAn och jag har spenderat varenda natt tillsammans sedan i september. Hur gör man när man sover själv? ._o
Men tror att dte kan vara lite bra att vi sover ifrån varandra en stund, det har varit lite väl mycket bråk om så dumma sakerpå den senaste tiden att jag tror att man bara behöver sakna varandra lite ibland.
Jag är också hemligt glad att jag är den som åker bort, hade nog tyckt att det var hemskt att vara den som är kvar hemma och bara sitt aoch vänta på att han kommer tillbaka. Istället så skall jag få vara med Thessie, Alvin, Samuel och jag skall träffa Linda (Bubban), Jonatan (Tan), Petra (Pea) och Sanna. Det blir kung!
Mormor och morfar skall självklart få ett besök. De har jag inte träffat sedan 29 september så Alvins födelsedag! Det var ju en evighet sedan! Vi var ju aldrig hem i jul, då åkte vi bara upp och firade ul med Dreins familj i Piteå och sedan en snabbtur ner till Umeå och träffade Thessie, Samuel och Alvin där.
Och huvud-saken då om jag hinner vara med på den är ju att se födseln av min syster-dotter.

Drein var och stängde Ritazza med mig igår den gulliga lilla pojken men en hemsk sak hända när jag skulle gå.
Glömde min bok där! Måste, måste, måste ha den så Drein lovade mig att vi skall åka dit idag och hämta den.
Så kan jag få en kaffe, det är min Kristian som jobbar så jag får vad jag vill ^-^

Planen för resten av dagen är väl att åka till Majorstuen till Frognerparken, och ta med katten i katt-buren hon nästan växt ur, och lite att äta och dricka. Det skall bli härligt.
Jocke hade annars en annan plan att dra iväg ett gäng och grilla och dte kan hända vi drar på det med.
Nu har jag mest frukost i tankarna. Fast jag kan inte ha Philadelfia på som jag har velat ha i flera dagar nu för först var det slut, sedan glömde jag paketet framme över natten, hann bara ta en macka därifrån. Så jag köpte en ny igår...
SOM JAG GLÖMDE I PÅSEN! Jag är alltbra dum ibland. Nåja, frukosten får klara sig utan Philadelfia, det går nog ändå.

Så var börjar det igen...

Så var veckan avklarad. Nu är det bara helgen igen med en massa jobb.
Åkte till jobbet vid 6.20 imorse, jag var den som hade tidiga vakten och eftersom att dte var nät-studier, där alla som studerar på distans kom till skolan har det varit full rulle hela dagen.
Jag jobbade med Lona, annars brukar man vara ensam på helgen så det var skönt att vara två.

När jag kom till jobbet gick jag och bytte om och sen startade jag ugnen.
På vardagarna brukar det vara kockarna som gör alla våra mackor men jag var den första på bygget och de skulle inte komma förren kl 09.00 så jag fick sätta igång med att he in bröden i ugnen, vänta på att de skulle svalna och baka croassiangerna medans.
Sen gjorde jag 60(!) mackor av typerna Tonfisk, Ost/skinka, Mozarella/tomat och Lax/omelett.
Shit vad jag var duktig ^-^
Sen upp med dem till Ritazza så jobbade jag och Lona resten av dagen.
Nu är jag äntligen hemma och sitter i soffan och vilat benen lite. Är vrålhungrig men Lona skulle ringa mig när hon var på väg hit så skulle jag börja med maten. Kycklingwok med sötsur sås och ris.

Veckan har gått förfärligt BRA, det har vart kung.
I måndags längtade jag t.o.m litegrann tillbaka till jobbet. Att göra kaffe och Jannie, Kristian och Richard.
Yasmine är väl inget att hurra över, hon och jag har spenderat de senaste månaderna med att bråka men hela veckan har gått ovanligt smidigt.

namnam Latte-artEn Dubbel Mocca med blommaIka har gjort ett lövMin härliga kristianMin fina kaffe-bar!


Så idag är 5 av 11 dagar avklarade.


Men nu skall jag njuta av kvällen och gå och lägga mig tidigt, Imorgon skall jag upp 5 igen och iväg på jobbet och laga mackor men det blir kung. Cash är kung och cash är jag i stort behov av.
Så snart kommer nog Lona så skall vi äta middag tillsammans och sen har jag planerat en film och grönsaker och dipp, det är ju ändå lördag även om jag går på diet. Det er lov at kose seg!

Bak-dag!

Har nog sommnat i soffan varenda dag under det här lovet. Finns inget härligare än att somna i soffan till en film.
Nackdelen är att man måste vakna 2-3 timmar senare och stiga upp och stänga av allt, plocka undan allt, byta om och borsta tänderna.

Idag klev jag upp vid 10 fast jag egentligen ville ligga kvar längre. Jag har blivit en sju-sovare under den här veckan men nu måste jag skärpa mig, börjar ju jobba imorgon igen och så skall man ju vara trött vid 22 på kvällen och lägga sig i rimlig tid.
Har andra tidig-vakten hela veckan. Skall jobba 11 dagar i sträck f.o.m imorgon...
Har ju valt det själv eftersom det var så mycket ledig den här veckan, 10 dagar i sträck, och att jag sedan skall vara ledig en vecka för att åka hem och se min syster-dotter födas.
Jag och Thessie har planerat det här ända sedan Alvin föddes att jag skall få vara med på födseln till nästa bebis.
Det är VÄL på väg nu och är planerad till den 3 Maj.

Satt imorse och bokade biljetter hem och drygt som det var är jag tvungen att åka buss för att hålla kostnaderna nere och jag fick boka alla separat för att jag skall hoppa av och på vid lite olika tider som jag var tvungen att matcha.
30 APRIL Kl 13.30 åker jag och är framme 1 MAJ kl 03.31 i Härnösand
7 APRIL kl 08.00 åker jag från Sundsvall 7 APRIL  kl 21.25 iär jag framme i Oslo.
Jag har försökt att förbereda mig lite genom att se på olika kvinnors födslar på Youtube (haha! Den morderna världen är här!) och verkligen ansträngt mig för att inte titta bort och se på lite av vad som finns i förlossningsrum och sånt så man är lite beredd på vad som händer. Jag skall ju i huvudsaken vara där som ett stöd för Thessie och Samuel och ta bilder och föreviga det här ögonblicket. Tror också att dte kan vara bra för mig som har varit så anti allt med barn.
Älskar ju Alvin gränslöst mycket, han är min lilla ögonsten. Och nu kommer dte en liten flicka som jag skall få vara med på födseln av. Det är så häftigt så det är inte sant.
Med Alvin så fick jag vara med under hela graviditeten.
Med flickan så får jag vara med på hela födseln.
Nu skall vi bara tima när hon kommer! Fick se Alvin 4 timmar efter att han föddes på väg med flytt-lasset emot Norge.

Direkt när jag steg upp imorse så började jag på en bröd-deg till ett bröd jag älskar men som tar 7-8 timmar att baka.
Först måste man fixa till degen och sedan ställa den i kylen att jäsa ca 4-5 timmar.
Sen skall man baka till bröden och sedan låta se stå och jäsa i 1.5-2 timmar till.
TIll slut penslar man den med vatten och ställer in den på 275 grader i 10 min och slåt sedan av värmen och låter den stå i eftervärmen ca 30 min till.
Men det blir gott gott gott!

Mina goda Brötchen bröd

När jag gräddat klart de så satte vi igång med pirogerna som Drein förberett degen till tidigare. Vi hade stekt köttfärs och blandat i svamp och lök och lite smått och gott.
En smet med köttfärs-blandning och fetaost och en med köttfärsblandning-cremefraishe och chili.

Köttfärspiroger

Till slut hade vi så mycket deg över när vi gjort alla pirogerna att vi tog det som var kvar av degen och gjorde en paj!
Pirogerna var ju till Dreins mat-lådor eftersom jag har betald mat på mitt jobb som jag bara kan ta från kantinan.
Så vi blandade köttfärs med creme fraiche, chili, lök och ost och stoppade in i ugnen.

Ser den inte delikat ut?

Den vart enormt god med en sallad till och nu har jag hela kvällen för mig själv nu när Drein har en Pro-match med sina kompisar över nätet. Så jag skall mysa här i soffan och läsa ut min bok.

VIll du ha mitt lösgodis?

Ha ha, tror ja är bäst på att skriva listor och sämst på att göra allt som faktiskt står på dem. Men det spelar ingen roll egentligen för jag gör alltid det som krisar sig mest.
Igår fick jag till att

1. Duscha och tvätta håret på mig Och Drein
2. Köpa en grill
3. Diska.

Igår var ganska härligt, vi har hafft rätt tur med vädret hitills, varit lite mulet varje dag i början på dagen men sedan har solen alltid kikat fram.
Igår var vi som sagt på jakt efter en grill. Vi har stor balkong med mycket plats på och har längtat hela vintern efter att få grilla på den. Vi hade sett ut en grill¨på Jernia till det blygsamma priset av 200 kr men när vi väl kom till stan så hade de stängt. De stängde kl 14 eftersom att det är påsk-helg och allt. Vi var och kollade på ett par andra grillar men jag ville verkligen ha den som vi bestämmt oss för så vi åkte iväg till Storo-köpsenter. De brukar alltid ha öppet längre på sådana senter och visst hade de vår grill också. Kol ingick och vi köpte tänd-vätska till för 24 kr.
Så gick vi på ICA MAXI och handlade och åkte hem och marinerade kyckling till mig och ordnade med hasselbacks potatis i ugnen, lökar i folie och griljerade champinjoner och majskolvar. Mumms!
Katten har bott på balkongen under de här dagarna, är skönt att man kan släppa ut henne att vara själv på balkongen och t.o.m stänga dörren och hon klarar sig själv rätt bra.

Njuter på balkongen

Så nöjd man har man aldrig hafft
Det här är en riktig man när han har det som bäst!

Idag har vi mest tatt det lungt hela dagen. Åt frukost vid vårat fina barbord på våra fina barstolar och spelade kort innan vi gick till soffan och såg på Vägen till El Dorado. Dagen har gått vidare och jag fick gått med soporna sorterat papp och gått ner med det gamla duschdraperiet (jag köpte nytt när jag och Richard var på IKEA i onsdags, det vi hade var mörk-blått och INGET ljus kom igenom den så man fick lov att duscha väldigt mörkt) och det gamla överkastet (När jag och Richard var på IKEA köpte jag även ett nytt sängöverkast. Jag hittade ett jag verkligen gillade i purrpurr men jag egentligen inte hade råd med så jag lämnade det. Kommer sen til billig-kroken och hittar EXAKT samma fast bara oplastat för 160 kr istälet för 329kr. NICE) och till slut tog vi även ner presseningen som balkongmöblerna hade stått inplastade i under vintern.

Efter att jag tvättat kläder så bakade Drein scones till mig eftersom att jag inte ville ha nån middag. Vilken fin kille man har egentligen. <3

En kvälls-promenad nu då så skall vi avsluta kvällen som vi gjorde igår, framför datorn och se den andra Star Wars filmen, episode V.


Långfredag?

Saker gjorda som jag skrev att jag skulle göra igår

1. Torka sofföverdraget och sätt på soffan YES
2. Diska
3. Jogga/promenera (minst 40 min) YES
4. Baka piroger till Dreins matlådor
5. Bädda om sängen med nya lakan
6. Duscha katten
7. Ringa Kristian och se om han vill äta pizza Yes
8. Duscha och tvätta håret Delvis

Igår så var vi iallafall lite duktiga. Trodde inte jag skulle komma ut överhuvetaget men allikevel! Vi var ute i 1.5 timme och det var jättehärligt!
Drein höll på att dö efter 20-30 minuter och ville ta bussen hem, den latmasken. Men det slutade med att vi gick in på Shell och köpte Drein en dricka och en dubbel snickers, han frågade mig om jag ville ha någonting men jag var så strong att jag tackade nej. Ingen dricka och ingen glass. Flink Ika.
Rund-turen sträckte sig runt hela Helsfyr och vi hittade 2 grejer som jag inte hade någon aning om fanns här!
En stor park med en liten sjö som låg precis bakom vårat hus, Brevid ett ställe som heter Valle Hovin.
Sån himla slump egentligen. När jag och Drein träffades och han var och hälsade på min första gången här i Norge så var dte ju lite osäkert om vi skulel bli ihop och så. Vi hade ju nyss träffats. Men under den första veckan han var här så hade vi köpt biljetter till Iron Maiden som skulle spela på just Valle Hovin.  Där under konserten frågade Drein chans på mig och efter det var vi ihop.
Att vi 1.5 månader senare flyttade in i en lägenhet precis på den platsen måste ha varit ödet.

Hursomhelst. Jag steg upp strax innan 10 och diskade och städade hela placet, satte på en tvättmaskin och släppte ut katten på balkongen.

Snoozen när hon var liten. Så fort de växer!

Så idag har jag kvar

1. duscha håret
2. byta sängkläder
3. baka piroger
4. tvätta katten

Rätt skönt att vara ledig ändå, man hinner med sådana saker som man aldrig brukar hinna i vanliga fallunder vecko dagarna som att lägga upp gardiner och stor tvätta och byta sängkläder och sånt.

Igårkväll var mys mys, Jag och Drein klädde upp oss när vi vart och gått promenad så åkte vi in till stan och träffade Kristian och gick iväg till Peppes Pizza.
Jag som egentligen inte är så förtjust i pizza ville ändå låta Drein dra nytta av erbjudandet "spis så mye du vil för 99:-"
på Peppes så vi hade bestämmt veckan innan att gå dit med Kristian.
Drein var skitsnygg i snygg-jeans och vit t-shirt med mönster och väst. I LÖÖÖVE VÄST! Kristian hade klargul skjorta och svart kofta, han är nog den enda jag känner som kan ha sådana färger på sig och inte se hel-dum ut.
De åt massor ifrån pizza- bufeén och jag beställde en italiensk pizza (norsk style för norrmän kan INTE göra italiensk pizza) med krispig botten och med parma-skinka och ruccola sallad på. den var faktiskt god med en sallad till.
Sen när vi var klar att gå så var den ingen servitör där. Vi gick ner en våning (vi satt längst upp) och ingen servitör där heller. När vi kom ner på nedersta våningen och till slut hittade en servitör så sade hon att vi måste gå längst upp och betala igen. JAg ville ta spring-nota!
Vi hade lätt kunnat gå ut därifrån utan att betala. Det var ingen somkollade oss och vi var precis vid utgångsdörren.
Jag ärlite hemsk men jag har en hemlig drömm om att ta en spring-nota. Det är liksom en sån grej somman skall göra nån gång i sitt liv innan man fyllt 30. Det finns nog tid för det med.

Men nu tar vi ett rasketag och hoppar in i duschen och fräshar upp oss innan jag tar en tur ner på stan som är öppen för första gången på 3 dagar.

Vem kan njuta av det här?


Gode gud, jag klarar inte av att vara ledig så länge i sträck!
Den här veckan känns så onödig, hade vart glad med typ 4 dagar i sträck. Blir så RASTLÖS av att sitta hemma hela tiden. Skall ta mig ut på en promenad snart tror jag. Eller en joggingtur. Behöver få igång konditionen och formen inför bikinisäsongen.
Jag och Drein har dessutom bråkat fler gånger under de här dagarna än vad vi brukar göra på 2-3 månader i sträck. Det är bara för att man är uppi varandra hela tiden. Och det är om så fåniga saker med.
Heh, när vi bråkade härrom dagen och stog och skrek på varandra så säger han mitt uppialltihopa
-Du Ler!
Varpå jag brister ut i skratt och svarar
-Du också!
Varpå båda brister ut i skratt och känner och jättefåniga och dumma och kan inte ens komma ihåg vad det var vi egentligen bråkade om för vi stog bara och skrek på varandra utan orsak.
Älskar när sånt händer. Så ett bråk skall sluta på allvar.

Måste läsa klart min bok med.  The Light Fantastic av Terry Pratchett min favoritförfattare.
Har väl iallafall läst 15-20 av hans böcker hitills, alla på originalspråket engelska. Bra och lättlästa böcker, behöver träna upp engelskan mer och det finns inget som muntrar upp en som en av hans böcker. Vem trodde att man kunde skriva fantasy böcker med humor så hög att man ofta skrattar högt eller fnissar? Det är två kategorier som inte borde passa ihop men ändå gör det.

(förresten behöver jag hjälp att kunna infoga bilder på sidan, har ingen aning om hur man gör)

Vart ingen Ocean´s twelve igår, Drein tyckte den var så tråkig att vi istället satte på Aliens.
Den är Absolut en av mina favoritfilmer, hela serien faktiskt. Har sett dem sedan jag var liten, ofta tillsammans med Theres. Knäppt att man blir lugn och trygg och sommnar bra till en film som egentligen handlar om en hög med människor som blir uppjagade och slaktade av ett 2 meters monster som har en tunga med egna tänder och käkar. Men alla har vi väl saker som vi förknippar med barndommen.

Ok. Planlista för idag.
1. Torka sofföverdraget och sätt på soffan
2. Diska
3. Jogga/promenera (minst 40 min)
4. Baka piroger till Dreins matlådor
5. Bädda om sängen med nya lakan
6. Duscha katten
7. Ringa Kristian och se om han vill äta pizza
8. Duscha och tvätta håret

Fröken Bortkommen

Nu skall jag också bli en sådan där duktig människa som bloggar och håller på.
Eller så är det för att jag har ledigt i så många dagar i sträck och inte längre kommer ihåg vad det var man gjorde när man hade lov.


Varit ledig sedan i fredag och jag och Drein har hunnit med att se massa filmer
1. Blade 2
2. Aliens
3. Död Snö
4. De usynlige
5. Ghostbusters 1,2
6. Rush Houer
7. 300
8. Shoot em up
9. Madagaskar 2


10. Australia
11. Fatso


Död snö var helt klockren. Det är en Norsk Splatter film som handlar om ett gäng med ungdommar som åker upp i fjällen och sedan råkar vänta en hel bataljon med Nazi zombies som har väntat där under snön sedan andra världskriget. Otroligt humoristisk gjord och det sprutade blod överallt. Sämsta med den filmen var nog att en rätt snygg tjej hade sex med en ful halvtjock kille på ett utedass mitt i smällkalla vintern när han nyss bajsat. Och han ff satt kvar i dasshålet. Och hon dessutom klär av sig. jo TJENA, det var säkert 15- där ute.


De osynlige var en otroligt bra norsk film, ett drama om en kille som kommer ut ifrån ett fängelseoch får tjänst som organist i en kyrka. Så får man följa honom parallelt med familjen som lever med konsekvenserna av det brottet han satt i fängelse för.


Australia och Fatso har jag inte sett än men jag vet inte heller om det blir av. Är inte så förtjust i romantiska drama filmer. Fatso borde man se, den är efter en bok av en norsk författare.

Max Manus en film om en norsk krigshjälte under tyska ockupationen av Norge var Ruskigt bra. Det är nog den bästa filmen som jag sett hitills i år. Budgetten måste ha varit hög och den var riktigt Riktigt spännande. Blir ju extra roligt när det är gator, städer och ställen man känner igen och brukar gå på själv. Dessutom så får man inte veta så mycket i skolan om hur Sverige och Norge hade det under belägringen. Sverige var "Neutral" (Bullshit) och norge vart helt övertaget av tyskarna... JAG fick iallfall inte läsa om nått sånt i skolan.Iallafall.
Richard kom äntligen hem ifrån Tromsö, saknade han massa när han var borta. Det är så tråkigt på jobbet utan honom också. Jannie åkte hem i söndags så henne kunde man inte heller träffa.

Jag och Drein levde i 1½ vecka på 300 kr i matpengar. Dte tyckte jag var strongt gjort. Vi hade dessutom kvar 80 kr på kontot i tisdags när jag fick lön och då tog vi en promenad till affären på morgonen och köpte hem gott bröd, ost, brie-ost, salami och kiwi och hade god frukost på det nya köksbordet som hans pappa hade kommit med för några veckor sedan.

Riktigt så tommt som vi hade den dagen i skåpen och frysen och kylen var det Länge sedan vi hade så det vart stor-handling senare på dagen där räkningen slutade på 1000 kr för konserver, frysvaror, kyckling, vårrullar, köttfärs, pasta, ris, grönsaker, pålägg, frukt och massa annat gott.'


Haha. Måste också berätta en sak. 
Skulle gå och köpa böcker härrom dagen. Det var erbjudande "Ta 3 utlandske böker betal for 2" Så jag valde mig 3 böcker och gick till kassan varpå hon svarar och argumentationen är igång.

Jag: Jag vill ha den här boken med på köpet
Hon: Du får den billigaste gratis
Jag: Vart står det?
Hon: Det står inte men så är det
Jag: Om det inte står skyltat så borde jag som kund få välja vilken bok jag vill ha
Hon: Men så är det inte, du får den billigaste
Jag: Du, det står i lagen att man måste skylta sånt
Hon: Jag läser också lag men så är det inte, du får den billigaste
Jag: Fine, jag tar böckerna ändå...

När jag kommer hem så skriver jag ett långt klagomail till ARK som butiken hette och sedan ett till mail till konsumentverket där jag berättade vad som hänt och frågade om det verkligen var så. Isådanafall vill jag antingen ha rätt och pengar tillbaka eller så vill jag att de skall bli påminnda om att det är lag att man måste skylta ut alla betingelser som gäller om man köper någonting.

Men nu är det kväll och jag och Drein skall mysa ner oss och se Ocean´s twelve i soffan efter en dag fylld med uppläggning av mina nya purrpurr  (jag vet att det nog stavas med ett R men det låter så mycket härligare med purrpurr) färgade gardiner, tvättat alla sofföverdragena (vissa delar 3 ggr för att en sölig kille och vit soffa inte är en bra ideé) och tagit en promenad och köpt ny kattsand till katten. Eftersom bara en affär var öppen så var vi tvungna att köpa kattsand för 75 kr. 75 kr!!!. Jag har aldrig köpt lyx toa-papper som ens kostade i närheten så mycket per rulle som hennes kattsand!
Efter det köpte vi oss en glass och tog en tur upp på taket til det nya Opera huset i Oslo. Otroligt vacker byggnad, måste lägga upp en bild på den sedan. Den är bara så häftigt gjord att man faktiskt FÅR gå upp på taket på den.
Men nu är det soffa som gäller efter att vart mätta och glada efter super woken som Drein gjorde på kyckling och fullkorns nudlar. Mumms Mumms!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0