wanna buy me champagne?

Många av mina kompisar drömmer om att dra till Las Vegas och ha en hel week-end där man spelar på Casino, bor på fancy hotell, ser på massa shower och har det allmänt gött.

Själv är jag lite rädd för det :/

Visst, hade jag hafft flera miljoner så hade jag lätt dragit en helg till Las Vegas och spelat roulette, black jack och självklart den enarmade banditen ;) Men nu är ju jag en stackars fattig lilleputt som jag som bor i Norge och försöker spara ihop till både det ena och det andra har man ju inte råd med sådana dröm-resor.
Men som jag precis sade, det är lov att drömma ;)

Jag har faktiskt ett otrolig lyckligt minne av att spela och det är när jag åkte med min mor och hennes dåvarande man till Tyskland runt min 12 års dag. (jag minns detta klart och tydligt eftersom att jag färgade mitt hår första gången då och har bannemig inte slutat sedan dess ;P)
På väg med färjan från Sverige till Tyskland så klev jag och mamma upp mitt i natten och det slutade med att vi satt vid de enarmade banditerna och vann småmynt, haha.
För min lilla vinst så köpte jag en godislåda som jag var sjukt stolt över resten av semestern ;)

Så, lätt uppsummering:
Om det finns någon som vill ta med mig till ett riktigt dyrt ställe, betala för allt och hela resan, bjuda mig på ett par fina middagar där jag får ha på mig klänningar för flera tusen (http://xxikaxx.blogg.se/2010/september/marchesa.html) så är det bara att säga till. Jag stället upp med omedelbar verkan, lovar ;)
MAn får gärna vara snygg och rik när man endå är igång, hehehe.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0