The outfit

Am I Rock enough for you?
Jag hade en stört roligt fest och jag hade klart det fulaste och högsta håret av de alla :D
Speciellt nöjd är jag med fejktatueringarna som jag hittade på en leksaksaffär och klistrade på lite hur som helst på armen. Definitly a night to remember ;D


No time to spare

I 2 dagar nu har jag inte gjort annat än att jobba, shoppa och tränat så jag har inte hafft tid med något annat.
Rock & Roll festen är idag och jag har ingen outfit! Köpte saker både iförrgår och igår som är jättensygga... Men inget passar ihop >-< Och jag behöver en häftig outfit, det är ju min fest!
Var på stan med Drein hela kvällen igår efter träningen och han hittade en klockren outfit som jag är sjukt avundsjuk på nu... That bastard.
Nej, ner på stan igen och lämna igen en del grejer och försöka hitta något nytt.

Under tiden blir det bilder på outfiten igår och de nya jeansen som jag egentligen inte skulle köpt.
Köpte först ett par svarta med de satt jättedåligt och drog åt sig Mega-mycket damm så jag frågade om jag fick byta och det gick bra.
De hade inga färger jag egentligen ville ha men när jag kom hem med de här jeansen insåg jag hur sjukt snygga de var och hur bra de satt :D Tur i oturen?
Wow

Har ni stet de nya bildern apå Kelly Osbourne?
Hon har gått ner 19 kg och ser helt fantastisk ut! Hon har varit med i "Dancing with the stars" i USA och därigenom både fått bättre matvanor och träningsrutiner.
Man är verkligen inte van att se henne såhär och jag hoppas vekrligen att hon kan hålla det uppe!

 

1 year 7 months later.

Kanske inte världens mest lyckade kväll men en kväll iallafall.
Drein hade ont i huvudet och ville inte träna igen. Istället för att bli sur drog jag hem, gjorde upp en plan och fick i honom ett par huvudvärkstabletter när han kom hem.
Efter det tog jag med honom på Mongolian Barbecue och filmen Shutter Island på bio, inte världens bästa film den heller och höjdpunkten var nog när en person pruttade så det ekade i hela salen när det var helt tyst.
Klockrent, hehe.


Förutsigbar och tråkig. De skrämmande spännande scenerna man fick se
i trailern existerade inte. Den får 3/10.

You're so hot I could die.

Hon är bland det hetaste som går på denna jord.
Vacker kropp, underbart hår och makalöst ansikte. Kärlek vid första ögonkastet. <3


WAAAAAAAH!

Min reaktion när jag först vaknade i morse var panik. 6 minuter tills jag måste vara utanför dörren.
Hahaha, jag är så klockren ibland.
Hade jag fått hade jag ställt kl på 1,5 timme innan jag vaknar så jag får snooza hur länga som helst. Seriöst, jag kan ligga i sängen och trycka på snooze i 2.5 timme om jag får.
Men Drein blir lite grinig då, hehe.
Så nej, bara snoozning i 20 minuter och självklart så lyckas jag alltid göra det för länge så jag precis hinner upp och tvätta ansiktet, klä på mig (gårdagens kläder eftersom jag aldrig hinner ta nytt), trycka ner träningkläderna i väskan och ut genom dörren.
Jag har köpt så jag har både frukost och tandborste på jobbet och sminket i väskan och fixar allt när jag är framme istället för hemma.

Yes, på jobb nu iallafall och en redig frukost i form av en måltidsbar, ett äpple och grönt te! :P
Ner med kolhydrater, upp med protein. Namnam!

Träning sen idag? Yes!Why are the boobs the first to go?

När man tränar, börjar en diet eller annars läggerom sina matvanor och går ner i vikt så försvinner brösten alltid först.
Det är inte bara en besvikelse, det är orättvist och omotiverande när man verkligen ansträngt sig för att nå sina mål. En lätt avreagering. Blä.

Träning igår iallafall fast Drein bailade och hoppade av. Kännde mig nådigt stolt över mig själv som gick och tränade iallafall, dessutom ännu mer stolt när jag satt kvar på den där jäkla träaningcykeln i 18 minuter till efter att min bok hade tagit slut.
Oftast behöver jag en distration för att glömma hur otroligt jäkla mongo tråkigt det är att träna, men ta mig tusan om jag inte kom igenom ett pass till iallafall :D
Efter den blev det lite styrka och massa massa situps eftersom magen svällt ut rejält efter en vecka med mens, dåliga matvanor och utebliven träning.
Och imorse när jag vaknade hade magen gått ner igen, ingen uppsvälldhet iallfall även om den kan bli flatare ;)

Nästa pass? Onsdag.
Sit-ups 4-life.How a girl works

Ni vet, som tjej får man dessa psykoser innan en fest och prövar på allt smink man har, alla kläder man har tillsammans med en hel rad olika frisyrer.
Det var ungefär det som jag höll på med igår, hehe.
Denna gången var det läppstift och jag har egentligen ingen aning om hur jag skall se ut eller vad jag skall ha på mig på lördag på vår Rock & Roll fest.
Tips någon? Jag behöver bara kläder, smink och hår. -_-

Smart Ika, smart.I'm gonna be in full panic-mode by staurday...


Nya nyheter

El-priserna: att elen skall vara så sinnesjukt dyr!? Min el har höjt sig med 122% under de senaste två månaderna och jag är trött på att betala så mycket pengar på något som jag behöver för att inte frysa ihjäl.

http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article6654618.ab

Vädret: Men för i H*****! Vi VET väl att de kommer att snöa, är det ingen som kollar på vädret?
Varför inte förbereda bättre så att man inte blir så förvånad när det helt plötsligt börjar snöa på vintern.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6658193.ab
http://www.dn.se/nyheter/sverige/sj-banverket-tagtrafiken-installda-tag-kyla-x2000-1.1049522 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6653130.ab 

Carola och parfymen: ok, hon gjorde nått hon trodde var snällt. Ok, det kanske inte var så himla smart. Har vi inte kommit över det snart? Sverige förlåter alltid Carola för vad som helst iallafall så är det inte lika bra vi gör det på en gång så är den här historien över?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6655168.ab


happiness...

Lycka är när man plockar upp pappersbollen man passerat säkert 10 ggr under kvällen och upptäcker att den hela tiden varit en 100-lapp. <3Se7en

Igår så såg jag den moderna klassikern Se7en med Brad Pitt och Morgan Freeman.
Jag älskar verkligen denna smarta film och slutet är så sjukt bra!

Den handlar om en man som mördar efter de sju döds-synderna girighet, frossa, lättja, avund, vrede, stolthet och lusta. Mannen har gömmt ledtrådar på de mest osannolika ställena men som upptäcks genom små skillnader och detaljer i rummen där de mördade befinner sig. Nästan som att han vill fångas... nästan.
Filmen är ifrån 1995 men är väldigt värd att rekommendera!


3 days down

All done! Fetts tolt över mig själv också, jag klarade 2 dagars dubbeljobb och sen ner på stan coh på biblioteket den dagen jag bara jobbade 7 timmar ensam i restaurangen.
Låt oss säga att jag längtar till min nästa lön ;)
Jag är så fattig nu också, de tandläkarbesöken på 3000 kr har inte precis hafft en positiv inverkan på min ekonomi så jag har tur som har de dricksena jag tjänat under dessa 3 dagar att leva på fram till löning på torsdag.

Idag skall jag slappa efter en hård vecka med bara ett träningspass och komma igång på riktigt igen denna veckan med både träning och mat.
Slarvat rejält med både och hela denna vecka men det kanske har sina förklaringar... Skönt att ha en nromal vardag igen, speciellt eftersom jag kom igång så fint sist :) 

Haha, måste berätta om de roligast 2 killarna jag hade på serveringen igår. De beställde mat och en flaska rödvin. När rödvinen kom fick de smaka på den först. Resultatet var ett klart ogillande.
De frågade då om de fick byta. Jag kollade med chefen men eftersom det inte var något fel med vinet så fick de inte byta.
Jag gick tillbaka och förklarade och de sade att det var ok, att de kunde dricka den ändå och att vinen nog blev godare efter att den fått lufta lite...

Jajjemensan, efter den första flaskan som de gjorde så stor deal av att inte gilla den och vara tvungen att dricka upp den så slutade med att de besätllde in totalt 3 flaskor med desamma rödvinet.

2 days down

Igår var det hysteriskt på nattklubben igen!
På alla ställen utom där jag jobbade :)
Jag jobbade som rydd och plockade glas, diskade och hämtade allt som bartenderna ville ha så det funkade superbra och det var mest att softa runt och plocka. Desustom hittade jag nästan 100 kr i småmynt på golven under kvällen, hehe.
Men självklart gjorde jag en dundertabbe kvällen inna och hade inte alls tjänat över 500 i dricks som jag trodde att jag hade. Det jag hade gjort var att glömma att lämna tillbaka växeln på 300 som jag fick låna i början av kvällen >-<
Surt men sant. Dock fick jag 200 kr i dricks av bartenderna i slutet av kvällen så det var väl inte helt misslyckat. Måste komma ihåg att jag också får lön i slutet av månaden så dricksen är ju egentligen bara extra.
Boktips

De som gillar fantasy kan glädja sig åt denna boken av Terry Pratchett, min absoluta favoritförfattare.
Han har i samarbete med Neil Gaiman (som gör de ganska kända Sandman serien). Jag har läst massa av Terry Pratchetts böcker i den lite speciella schangern "Fantasyhumor". Böckerna är makalöst roliga och min favorit är helt klart Discworld serien som alla utspelar sig i samma värld men i olika böcker är de i olika delar av den och följer olika personer.

Jag har inte läst klart boken än men den tydliga prägeln av humor är där och att läsa denna boken varje dag på min lunch har gjort min lunch till en glädje dem senatse 2 veckorna :)


1 day down

1 dag avklarad, 2 kvar.
Det gick kanon igår trots en helt hysterisk kväll men sjuuuukt mcyket folk, massa organisering, två flyglar som blev inflyttade och hade live-entertainers hela tiden. Flera olika dj:s, en komiker, en show, det sista jag såg var en hypnositör på scenen så det var verkligen helt crazy :D
Hade jag stannat kvar längre så hade jag nog slagit mitt gamla rekord i dricks men när jag har 2 dagar kvar med samma upplägg så jag åkte hem bara en halvtimme efter att jag skulle. 23.30 var jag egentligen klar och med att mål på 200 kr i dricks på kvällen eftersom jag inte stannade så länge och det var en vardagskväll är jag väldigt nöjd med mig själv att jag fick ihop över 500! Hehehe...

Nu skall jag skutta iväg tll jobbet och kosa i mig lite kaffe ;)


   
Thanx!

Fick sötaste kommentaren härrom dagen <3


Margareth  
Jag tycker du har tagit oerhört fina bilder. Det var ett nöje att se och du ska inte tänka så negativt om dig själv.
Läste flera av dina andra inlägg och vill inte bara tassa iväg utan att lämna spår som en jag vore en tjuv om natten. Så jag lämnar ett litet spår..:)

Önskar dig en fin fortsatt vecka.
Margareth


Gjorde mig superglad iallafall. Tack :)

Nyheter

Lite åsikter jag hafft om olika nyheter i det sista.

OS: Jag har absolut inget emot OS i Vancouver, men att rösta på Kina som OS värd i 2008 var ett Stort misstag. Ett land som redan nu sliter med enorma intäckts skillnader där en stor procent av befolkningen lever på existensminumum och svältgräns och se landet använda flera miljoner kronor på att underhålla västern, bygga nya stadium, "rensa" och fixa upp staden för alla nya besökare är bara idiotiskt. De pengarna hade kunnat användas på utbildning eller varför inte mat till den fattiga befolkningen?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/os2010/article6627988.ab 


Sex med minderåriga: Den våldtäckts sak här i Norge som involverar flera små flickor, några på under 10 år, som en man har hafft olika grader av sex med. Sen har han mage att i rätten skylla på flickorna och säga, på fullt allvar, att det var deras fel. ALLVARLIGT TALAT!?

Svininfluensan: Det känns helt fantastiskt att det inte längre är vad folk pratar om som en dödlig sjukdom i likhet med cancer eller leversvikt. Folk har nu insett att de pengarna de slängde ut på "vaccinering" kanske inte var så nödvändiga iallafall och om man nu fick svininfluensan så hade man vett att stanna inne, dricka mycket vätska, vila och hålla sig varm precis som när man får en förkylning eller den vanliga influensan.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6603505.ab


Burkaförbud: När kommuner/landsting/staten försöker sig på något så absurt som att förbjuda burka/shal i skolor/offentliga jobb. Vad tänker man då? Det skall väl vara en självklarhet att välja vad man har på sig, speciellt som det är knytet till religion, om det inte hindrar personens eller personer i dens närhets utbildning/jobb.

Vädret: Varför blir folk chockade över att det snöar? Och att det snöar mycket? Jag trodde att norden var ett av de kallaste och vintrigaste landen i världen, är dte inte därför det kallas för "Norden"? Är jag vekrligen den enda som är förberedd på snöoväder och blixthalka? Jag tycker folk borde prata mindre och förbereda mer.
Ja det är vinter, ja det kommer bli kallt och ja det kommer att snöa. Acceptera.

http://www.aftonbladet.se/vader/article6623375.ab 


Stronger

Kanye West - Stronger
 


Work it harder,
Make it better,
Do it faster,
Makes us stronger,
More than ever hour after hour work is never over

Just let the beet keep going and you'll make it though anything...
 

Wanna know?


Planer för veckan:

Onsdag: Jobb 10.30-18.30, Träning
Torsdag: Jobb 07.00-15.00, hem äta, jobb 17.30-23.30
Fredag: Jobb 10.30-18.30, hem vila/äta, jobb 23.00-04.00
Lördag: Skaffa outfit till Rock&Roll fest, Jobb 20.00-04.00
Söndag: Kyrkobesök 11.00-12.00, träning

Jag skall också slå rekord i dricks under de här 3 dagarna med superjobbning eftersom jag är superfattig just nu och lönen inte kommer förren i nästa veckan. (haha, kanske lika bra jag jobbar denna helgen då eftersom jag inte hade hafft råd att göra något annat) Dessutom sparar jag till vår London-resa i mars :D


Where the wild things are

Igårkväll bestämmde jag mig för att se en film som jag längtat efter i flera månader nu.
Det är filmen som är gjord av barnboken "Where the wild things are" (Vildingarnas land), en bok som jag läste flera gånger som barn och som har så enkla bilder och budskap att du bara måste älska den.

Filmen var bättre än förväntat och jag fick rysningar fler än en gång under filmen, speciellt av pojken Max som spelade helt fantastiskt bra! HUr gammal kan han vara? 9-10? Imponerande.
En film med känsla.
To travel

Jag längtar massa efter att få resa, hade gärna varit borta i 2-3 månader och rest runt ifrån land till land för att se så mycket som möjligt. Ha ett äkta äventyr helt enkelt!

Tills vidare lyckades jag av en märklig anledning hitta bilder ifrån när jag var i Thailand i 3 veckor för 5 år sedan, vad jag roligt nog blev mest förvånad över var hur otroligt Långt mitt hår var!
Jag var också ful på ALLA bilder utom två så det är naturligtvis de 2 bildern jag lägger upp, hehe.
Daybreakers

Har precis sett en ny film som kommit ut på bio och heter Daybreakers.
Varför den här filmen helt har hamnat i skymundan förstår jag verkligen inte för den var riktigt riktigt bra!
Jag har inte sett någon reklam för den alls och det var egentligen en ren slump att jag hittade den bland bio-programmen och gav den en chans och är verkligen glad tat jag gjorde det.

Ni som är less på fjortisvågen som dragit in över vampyrfilmer i form av Twilight kommer att gilla den här filmens mörka, realistiska budskap.


Den får 8/10

Ny dag, nytt pass

Träningen avklarad med både konditionsträning, lätt viktlyftning och avslutande simmning. Efter simmningen gick jag och lade mig i den uppvärmda avslappningspoolen och flöt runt tills musklerna tyckte om mig igen innan en dusch och en tur till bastun gav mig det sista jag behövde för att åka hem glad.
Känner mig så nöjd med träningsschemat nu för tiden :)

Nu? Omelett med lufttorkad skinka och grönsaker.
Imorgon är det ny dag och på onsdag ny träning. Go Ika!
Shelock Holmes

Till alla <3-dag så var vi och såg Shelock Holmes på bio och efter att ha sett den har jag två saker att säga...
Den som kallade filmen för en flopp borde se över sitt huvud och det ä rinte konstigt att den fick oscarsnomineringar för både det ena och det andra. Sjukt bra film!
Spännande hela tiden, intrigerna var bra, den var läckert filmad och uppbyggt ifrån små detaljer som gjorde en fantastisk helhets bild på slutet.


Svininfluensan

Äntligen börjar folk inse hur hypad svinuinfluensan var och att den faktisk kan räknas precis som en vanlig influensa. Som i pincip är en allvarlig förkylning.
Fler människor dog förra året i Sverige av den vanliga influensan än det har dött över hela jorden Totalt i svininfluensan. Jag tycker att man borde lugna ner sig och behandla det här som en helt vanlig influensa, dvs, ha bra men kläder på sig när det är kallt ute, tvätta händerna ofta, inte krama människor som är sjuka, äta omega-3 och c-vitamin och bara försöka hålla sig som vanligt genom vintern. Det kanske är en bra ideé att ha anti-bakteriell gel i väskan/vid handfatet som lite extra skydd men förrutom det tror jag att vi kan hantera det här.

Media blåste upp den här hysterin så stort för att det sålde lösnummer och staten tog det på sådant allvar för att de var rädd att alla skulle bli sjuka Samtidigt så att skolor, sjukhus och t.ex. lokaltrafiken hade fått problem att fungera som normalt.

Det är så lätt att skydda sig genom att göra enkla små saker.
För att undvika att bli påkörd går du ju på trottoarkanten, ikke sant?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6603505.ab


Outfit

Kvällens outfit är jag speciellt nöjd med. Håret blev fantastiskt efter att ha använt en hel rad med produkter och verktyg, sminker var perfekt och jag kännde mig allmänt skitsnygg :P
Premiär för mitt nya linne som jag av okänd anledning hittade på rea. Hur kan man sälja något så snyggt så billigt?

13 februari 2010

Vi var lite anti och firade Alla-hjärtans dag igår :)
Åkte ner på stan efter att jag fått sova av mig förra nattens trötthet efter att ha jobbar både dagtid och sen natt. Nere på stan gick vi och åt frukost på Bagel & Juice, det är så sjukt gott med nyrostad bagel med massa goda saker på och en kopp te! <3
En tur runt stan resluterade i ett par nya byxor för min del och även shopping av presenter till Drein.
Jag hade en plan på att köpa en cardkeeper till honom men när jag  kom in i butiken hade de halva priset på skinnhandskar så han fick ett par sådana också ;)
Hem och chilla en stund, sen en dusch och val av outfit och bokning av biljetter till Bio.

Resten av kvällen var en lyckad kombination av Thai mat, Shelock Holmes på bio och popcorn.
Lycka i en perfekt date.

I have no life

Mitt liv är sjukt inrutat nu för tiden och jag gör i princip 3 saker.
Träna. 2-3 ggr i veckan. Gym + simmning + kondition.
Jobb. mån-fre 8 tim/dag + helgjobb 2-6 ggr i månaden.
Greys Anatomy. Fastnat hårt i serien igen. My new obsession.

Jobba roch tränar så mycket nu att jag oftast är för slut för ta göra något annat än att glo på tv hela helgen. Dessutom är det så enormt avslappnande att bara få ligga i min soffa, ta det lugnt och mysa.

Mina två hemligheter som alltid får mig igenom en kväll på jobbet
när jag nästan dör av trötthet. Kinder och energidryck. Helst Pure.


Sveriges coolaste artist

Jag tycker att Robyn lätt kan klassas som Sveriges coolaste artist.
Hon har genom årena gått igenom ett antal musikstilar, hårfrisyrer och samarbetat med massa häftiga artister!
Hon imponerar alltid med sin unika sångröst, nyskapande out-fiter och välgjorda låtar och henne skall man absolut hålla både ett öra och ett öga öppet för. 

Hennesd nya samarbete med I blame Coco är en solklar hit

Och alla minna väl sommarlåten hon hade med Røyksopp

Om hon kommer till Oslo kan jag garantera att jag står i kö för att få mig en biljett! :)

Kent!

Nu är biljetterna bokade, den 24 mars så skall jag och en jobb-kompis på Kent inne i Oslo spektrum!
Jag är skitglad eftersom jag älskar all slags musik och älskar att gå på konsert och Kent är ett band som jag aldrig sett förrut. Biljetterna var ett kap för 450 kr och jag glädjer mig! :D


No more Cornelia Marie

En av kaptenena i min favoritserie har dött.
Jag älskar serien Deadliest Catch och följer den slaviskt varje vecka, Egentliegn är Sig Hansen och hans båt Northwestern min favorit men efter dem var Phil Harris och hans båt Cornelia Marie driven av honom och 2 av hans söner. Sorgligt slut för honom att gå av en hjärtinfarkt men jag antar att det är bättre än den död som de flesta fiskare som fiskar på Beringhavet får vilket är en kall grav i djupet av havet.
Han dog iallafall medna han gjorde det han älskade.


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6578861.ab
 


Phil blev 53 år gammal.


Jag hoppas att Cornelia Marie fortsätts drivas av hans söner.


Min favoritkapten :)


Och hans "lilla båt" hehe.


Fantastic

Skönt med en lugn morgon där jag verkligen ha fått sova ut, dock hade jag lite svårt att somna ftersom jag bara låg och tänkte på olika outfits som jag kan ha på festen som vi skall ha om 3 veckor med Rock & Roll tema! :D När en av mina vänner hörde att vi skulle ha fest igen så krävde hon en fest med tema på och valet föll på Rock & Roll efter överväganden om bland annat Las Vegas, Black and White och utklädnings-fester.

Frukosten är avklarad med en fattig riddare med skivad banan och med lite smink i ansiktet och spray i håret är jag redo för en ny dag. <3

Någon som har lite Rock & Roll inspiration till mig? ;)

Oops I did it again

Liger i soffan efter ännu ett superpass och jag imponerar verkligen mig själv i hur mycket jag kan pressa mig, hur hårt och hur ofta jag kan träna :)
Denna gång blev det både kondition, styrketräning och viktlyftning och på fredag är jag inriktad på att ta ett lugnare pass i poolen och sträcka ut kroppen. Man har blivigt ganska stel av att träna så hårt även fast jag har strechat riktigt efter varje pass. Dessutom har jag både tidigvakt på kaffebaren och sen skall jag jobba hela natten så jag vill bara köra ett mjukt pass och avsluta i värmepoolen och bli lite avslappnad innan nästa jobb-vakt.

Standard maten efter tärningen är väldigt proteinbaserad.
Scrambeled eggs med grönsaker?Delikat.

Back in the days

Back in the days såg man på kung-filmer som Ghost Busters som jag gå i helgen.
Jag tror alla födda innan 90-talet kommer ihåg låten och deffenitivt refrängen :D

Nostali for the win!
Hård träning

Igår tror jag att jag slog något slags rekord när jag var på gymmet i 2 timmar. Inte inkluderat ombytning och dusch. Då hade jag nog vart uppe i 2 timmar och 45 minuter.
Stoltheten heter träningavärk men inte alls så illa som den var i helgen. Den var Riktigt illa.
Förresten, är det bara jag som får värre träningsvärk andra dagen än dagen direkt efter?

Även denna gång körde jag extra hårt på innersidan av låren som egentligen är det enda på kroppen jag är missnöjd med, resten är både tränat och propotionerligt även om det såklart också skall bli fastare och mer tränat på ;)
Vad som gjorde skillnaden denna gång och vad som skonat mig ifrån monsterträningsvärk idag är min nya bäste vän, Tigerbalsam!
Denna fantastiska lilla dryga krämen och dess egenskaper behandlade mins ömma muskler väldigt snällt inatt och jag känner mig redan redo för ett nytt pass. (dock är det vilo-dag idag och träning imorgon igen:)

Värker ryggen? Har du muskelvärk, magvärk eller myggbett?
Tigerbalsam hjälper dig gärna!
Finns att köpa på de flesta hälsokostaffärer och apotek.

Greys Anatomy

Efter att ha sett klart på alla sesonger av True Blood som finns ute för mitt förfogande så har jag återigen riktat in mina ögon mot Greys Anatomy. Efter att ha sett de första 4 sesongerna har jag nu jobbat mig in i sesong 5 och har sesong 6 kvar att roa mig med.
Kanske lite tjejig och fpånig underhållning och jag brukar vanligtvis inte fastna vid drama-serier men jag måste erkänna att denna har sina ljuspunkter eftersom alla är så fucked up på olika sätt :D


Absolut värd en chans, 7/10.

Things I think are funny, another part.

Att på mitt jobb behöver man tydligen en uppmaning att tvätta händerna efter att ha varit på toaletten.
För annars kan kunderna få diaree.Det är tydligen inte en självklarhet.
Speciellt inte när man jobbar med mat.

I'll dance the night away...

Extremt lyckad, spontan inflyttningsfest (4 månader efter inflyttning :P)
Alla hade kung-kul, jag hade superroligt och Drein vart både full och glad till slut. Han som inte skulle vara med på festen :P
Det blir en re-do av denna fest om ca 3-4 veckor eftersom allt gick så bra, ingen spydde, lägenheten ser jättebra ut idag och inte ett enda glas blev krossat :D


wish you were invited?

Ikväll skall vi ha fest här hemma och jag är jätteexalterad!
Vaknade konstigt nog kl 9 av att Drein ville gå upp (!!!) Annars är det jag som är morgon människan och jämt skall upp alldeles för tidigt, speciellt på helger men idag var dte omvända roller.
Båda låg i koma i soffan igår efter träningpasset och idag har jag träningsvärk överallt och hade helst legat kvar i sängen ett par timmar till :P
Städat hela dagen och hann ner en runda på biblioteket och lämna igen de filmerna jag hyrt tidigare i veckan och låna boken "Att flytta till England" som jag skall läsa igenom för tips tills när jag fixat allt för att flytta dit.
Förhoppningsvis så blir det någon gång detta året om allt går som det skall.

Nu gäller en snabb middag, en dusch, fixa allt till festen och göra mig partyfin :D


Hardcore

Igår var det allvarlig träning som genomfördes! Jag är sjukt stolt över oss!
Vi började på träningscyckel och Drein slapp undan med 15 minuter medans jag körde på ett ganska lätt 25 minuter innan vi gick iväg och jobbade oss igenom en hel hög med maskiner och bort mot de fria vikterna och körde hantlar tills armarna skakade.
Tills sist var det ett pass på mattorna med sit-ups, push-ups och rygglyft innan Drein var invigd, för första gången ever, i konsten att strecha och där fick jag nog störst reaktion av Drein hitills på kvällen, hehe.
Det var en himla massa gnäll men till slut så fick han lov att gå till duschen.
Själv skall jag väl erkänna att jag höll på att dö x-antal gånger under kvällen men det erkänne rjag ju såklart inte för pojken :P
En dusch och en stund i bastun för att försöka bli av med dte sista av min förkylning som hänger kvar i näsan och halsen och efter det var jag klar för kvällen.
Åkte hem, käkade mat och låg döda i soffan resten av kvällen.

All in all, a perfect night.


And I could'nt be prouder.


Victory!

Det mest fantastiska har hänt, änltigen har jag fått med mig pojken att träna med mig!
När vi träffades var han en solbränd snickare med snygga armar och ett bröst som heter duga men efter ett år med jobb på barnehage efter att ha skadat axeln har han både problem med immunförsvaret och att sova.
Träning har ju bevisad effekt både på immunförsvarets styrka och den ger djupare och mer utvilande sömn... sen är ju inte mer muskler direkt någon dålig effekt ;)

Igår fick jag honom efter lite övertalning till en sportbutik och inhandlade ett par nya träningsskor och bestämmde att vårt fredags-mys skulle börja med ett riktigt träningspass så idag är det minsann inmälning på tränings-sentret som gäller! :D Jag betalar avgiften så får han träningkortet i födelsedagspresent av mig. <3
Först är det konditionsträning och sen viktlyftning som gäller, härligt med träningsvärk imorgon ^-^
Hem och käka en god middag och sen en kväll framför tv:n och förbereda inför festen vi skall ha imorgon.
Gud, jag har längtat så sjukt mycket efter denna helg så det är inte klokt!!!

TGI FRIDAY!


Den här lilla raringen skall invigas imorgon. I can't wait!

The mad hatter

Är det någon som minns Alice in Wonderland när hon var på te-partyt och blev erbjuden en halv kopp kaffe? :)I övrigt är bästa trösten när man har en dålig dag en Linse och en kopp enkel cappuccino med soyamelk. Då känns nästan allt lite bättre.

New ideas

Som sagt så funderar jag på att göra nått nytt med håret men kan inte helt bestämma mig för vad jag vill göra eller vilken hårfärg jag passar bäst i. Jag har hunnit med både det ena och det andra men det är aå svårt att bestämma själv! Lägger upp samma bilder som förrut och hoppas på lite mer hjälp denna gång ;)
Blont, rött, brunt, slingor, nytt klipp? What?
Gimme some inspiration ;)

Nightmare on Elmstreet

Nån som kommer ihåg den gamla skräckisen The Nightmare on Elmstreet. Johnny Depp's första stora film?
Jag hade nämligen hyrt den och vi såg den igår med alla underbara 80-tals effekter. Hehe.
Det är Wes Craven som gjort den och alla kommer väl ihåg hans 90-tals hit Scream.
Det är helt enkelt fantastiskt :)Freddy Krueger, kungen av uppföljare!

Thanx

Äntligen är stygnen ute och ett minne blott.
Kändes dock extremt segt att kliva upp 07.35 imorse när jag både jobbat tidigvakt igår mellan 07.00-15.00, ner en snabbsväng på biblioteket, hem igen och laga mat, käka snabb middag med Drein och sen åk aner på nästan jobb och jobba mellan 18.30-23.00.
Nice med lite extra pengar i slutet av månden och lite cash i fickan på en gång. Gillade speciellt killan som beställde in 2 flaskor champange till 798:- st och den dricksade 100 kr per flaska han beställde :D
Som ingenting liksom. Jag vill också vara så rik att jag kan använda mitt visa-kort på det viset ;)

Nu har jag åtnjutnit min första stygnfria frukost på en vecka där jag kunde tugga som vanligt efter att ha plumsat hem i total snöstorm ifrån tandläkaren eftersom jag hade så dålig timing att det var 17 minuter tills nästa trikk hem gick. Jag glädjer mig inte till att dra iväg till jobbet snart but you gotto do what you gotto do.
Money is money and I Do love my job. <3


Tänk om man fått stanna inne idag?

Snooze

Min lilla älskling är med mamma varje morgon när hon sminkar sig.
Hon kan liksom inte låta bli. <3


Fun things


Roliga saker som hänt den här månaden:

Gått till tandläkaren 3 ggr
Spenderat 750+550+1890+300 hos tandläkaren
Opererat ut en tand vaken i 1,5 timme
Blivigt dyngförkyld med feber
Tappat 3 dagar jobb+pengar pga sjukdom
Fått strömräkning på sammanlagt 2700 kr
Kunnat träna sammanlagt bara 5 ggr
Inte kunnat kyssa min pojkvän på 1.5 vecka
Bränt handen ganska illa i ugnen
Firade 1.5 års-dagen med killen jättesjuka på var sin ände av soffanJag hoppas med andra ord att nästa månad blir bättre.
Jag har en bra kick-off denna månaden dock.

Roliga saker jag hoppas på denna månaden:

Extrajobb idag = extra pengar!
Ta bort stygn ur munnen
Jobb 3 dagar till denna månaden, pengar+dricks
Alla <3-dag
Party helg i helgen!
Får 2 säsong av OZ
Drein börjar träna med mig
Får nya sulor till mina fotproblem
Se sista Harry Potter filmen gratis
"Where the wild things are" på bio!


Så jag är pepp, pepp, pepp!!


Dear lord

Det är crazy att jag orkar kliva upp och fixa mig på mornarna men minsann om jag inte hann det idag med trots uppstigning kl 6. Jag vill ju inte se skabbig ut hela dagen på jobbet, det är illa nog med uniformen, de extremt o-passformade byxorna, klumpskorna och hatten utan att ansiktet och håret också skall se jävligt ut, hehe.

Ps. jag vill att VILA skall få in mina skinny-jeanse i fler färger och storlek.
Har de i två färger och de har helt klart bästa pass-formen Ever.
För 3-400 kr är de ett fynd!

The Hunt

EFter flera flera veckors jakt efter den perfekta almenackan (eller iallafall inte en som är skitful) så har jag äntligen hittat en perfekt! Trodde aldrig att jag skulle ha så tur att hitta en till med plastficka fram och bak så man kan ha foton i den och göra den mer personlig som min förra. Underbart!


Min gamla och min nya. Min nya är dessutom fullsmockad med recept!


Min plan var att ha en Snooze som tiottar frma på framsidan och bak på baksidan.
Dock har jag inga fler bilder på henne när hon tittar frammåt men skall beställa
lite fler foton. Är supernöjd med kalendern! <3

Back in my right elementIdag var jag äntligen tillbaka på jobbet och såklart slängs man in i världens mest crazy dag fullsmäckad med beställningar, leveranser, organisering, räkningar, packetering av lösvikts te och kaffe och inhoppning i 2 andra keffebarer pga sjukdom. En otroligt rörig med rolig dag. :)
Känns super att vara tillbaka på jobb och nu är sjukdomen nästan helt borta. Lite snuva kvar i näsan bara men iofs är inte det så jättekonstigt när det endå är 15- ute.
Jag älskar verkligen jobbet när jag får hålla på med sådant som jag gör bäst och en dag hoppas jag verkligen att jag kan äga min egen kaffebar som jag får styra och ställa osm jag vill som värsta kaffe-diktatorn, hehe.
Men å andra sidan finns dte så mycket spännande tat hålla på med här i världens så jag torr jag fortsätter att prova på lite av varje. Just nu är det kaffe som gäller. <3

Efter jobber var jag till nattklubben och lämnade in alla sjukanmälningar för förra veckan och blev erbjuden att jobba imorgonkväll. De skall nämligen ha minnes-stund eftersom de som dog i helikopterkrashen här i Norge i förra veckan jobbar för företaget som äger nattklubben. De är spontant inbjudet 800 personer och det passar mig egentligen helt fint att jobba då så jag får in lite extra cash.
Life goes on.Ice age

I helgen inhandlades Ice age 3, Dawn of the dinosaurs. Hysteriskt fett jævla kul film! Seriöst den roligaste hitills i serien. Drein somnade och jag satt för mig själv och as-garvade i soffan.
Bästa kuren mot ett dåligt humör och efter min helvetesvecka så behövdes det verkligen.


Den får absolut 10/10, köp den, den är värd varenda krona!

RSS 2.0