Goda råd är dyra?


Har du inte råd att gå med i ett gym?
Orkar du inte följa någon jobbig diet i mer än en vecka innan du faller av vagnen och frossar i både det ena och det andra?
Jag har då hittat på varenda ursäkt i boken för att inte börja ta tag i mitt liv och träna och ändra mina matvanor som jag sagt länge att jag skulle göra innan jag i höstas kom in i en jättebra rutin och skrev upp en bra plan.

För det första:

Lägg om hela vardagen din och köp bra saker att ha i kylskåpet som du vet är bra för dig. Finns inget onyttigt hemma kan du heller inte äta det.
Bestäm på förväg hur mycket du skall äta och vad du skal få äta när du vill ha något extra gott på fredag/lördag. Då är riksen att du går till affären och köper allt som är gott mycket mindre. Dessamma är dte om du på förhand skriver en handlingslista som du följer, då rikserar du inte att det hamnar nått i matkorgen som inte skall vara där.
Lägg till en grönsak eller frukt vid varje måltid, ät den gärna innan. Då blir du mättare fortare och behöver inte äta lika mycket av det andra. Ett annat smart trix är att skaffa Lite mindre tallrikar. Har man mindre tallrikar tar man omedvetet mindre mat också!

För det andra:

Har du inte råd att gå med i ett gym, lägg om vardagen din. Istället för att åka till jobbet så ta dig den extra tiden att promenera/cyckla dit och hem igen. Ta trapporna istället för hissen överallt du kan. Försök att göra det till en vana att för exempel göra 20 sit-ups och 20 push-ups innan du lägger dig. Börja med något enkelt. När det känns lätt kan du lägga på några fler.
Vardagsmotion är blande det absolut bästa du kan få! Då känns det inte lika mycket som träning och du får endå motion flera dagar i veckan.

För det tredje:

Det viktigaste som jag kände att jag gjorde var att jag satte upp en 1:års plan.
Vad jag skulle träna och hur jag ville att mitt resultat skulle se ut efter ett år. Så stressar man inte på sig själv och hetsar inte sig själv med mat och träning så att man skall kunna se en förändring på några veckor är dte Väldigt lätt att planen spricker och du börjar fuska. Eftersom det är en långsam förändring och en ändring av Livstil som är viktigast så är det bara positivt att den får ta så lång tid.


Här kan du läsa vad stjärnorna går på för slags dieter och vad de tillåter sig själv att äta någon gång ibland.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6486178.ab



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0