Nyheter

Lite åsikter jag hafft om olika nyheter i det sista.

OS: Jag har absolut inget emot OS i Vancouver, men att rösta på Kina som OS värd i 2008 var ett Stort misstag. Ett land som redan nu sliter med enorma intäckts skillnader där en stor procent av befolkningen lever på existensminumum och svältgräns och se landet använda flera miljoner kronor på att underhålla västern, bygga nya stadium, "rensa" och fixa upp staden för alla nya besökare är bara idiotiskt. De pengarna hade kunnat användas på utbildning eller varför inte mat till den fattiga befolkningen?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/os2010/article6627988.ab 


Sex med minderåriga: Den våldtäckts sak här i Norge som involverar flera små flickor, några på under 10 år, som en man har hafft olika grader av sex med. Sen har han mage att i rätten skylla på flickorna och säga, på fullt allvar, att det var deras fel. ALLVARLIGT TALAT!?

Svininfluensan: Det känns helt fantastiskt att det inte längre är vad folk pratar om som en dödlig sjukdom i likhet med cancer eller leversvikt. Folk har nu insett att de pengarna de slängde ut på "vaccinering" kanske inte var så nödvändiga iallafall och om man nu fick svininfluensan så hade man vett att stanna inne, dricka mycket vätska, vila och hålla sig varm precis som när man får en förkylning eller den vanliga influensan.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6603505.ab


Burkaförbud: När kommuner/landsting/staten försöker sig på något så absurt som att förbjuda burka/shal i skolor/offentliga jobb. Vad tänker man då? Det skall väl vara en självklarhet att välja vad man har på sig, speciellt som det är knytet till religion, om det inte hindrar personens eller personer i dens närhets utbildning/jobb.

Vädret: Varför blir folk chockade över att det snöar? Och att det snöar mycket? Jag trodde att norden var ett av de kallaste och vintrigaste landen i världen, är dte inte därför det kallas för "Norden"? Är jag vekrligen den enda som är förberedd på snöoväder och blixthalka? Jag tycker folk borde prata mindre och förbereda mer.
Ja det är vinter, ja det kommer bli kallt och ja det kommer att snöa. Acceptera.

http://www.aftonbladet.se/vader/article6623375.ab 


Kommentarer
Postat av: Maja

Rock'n'roll party låter inte helt fel:D

2010-02-18 @ 12:33:24
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: rosanna

RÖSTA gärna på mig är med i en bloggtävling och det skulle vara jätte kul om du ville rösta på mig och det gör du genom att gå in på den här bloggen: http://moathemoses.blogg.se/ !

Jag är nummer fem!



kram! :)

2010-02-18 @ 15:16:33
URL: http://rosannamaaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0