I am multi-employeed.

I måndags efter första träningpasset så blev jag uppringd av ett av dem 15 ställena som jag hade lämnat in min cv till. LÄmnade dem i huvudsak till olika barer med garderob och blandat med teater och olika ställen med scen som också har garderob för att få chans att jobba lite extra under hösten.

Iallafall ringde hon från ett av ställena och bad om en intervju som jag var på idag efter jobbet.
Klockrent in och de vill jags akll hjälpa till under helgen för att se hur det funkar så det blir jobb mellan 21-04 för mig fredag och lördagnatt :)
Timelönen var inte sådär jättehäftig men jag litar på att dricksen kommer at vara värt det, om inte annat kan jag ju testa uinder de här dagarna och se hurpass jag tycker att dte är värt det och hurpass mycket jag får/vill jobba.
Det kommer att vara gaderobier, ryddere, servitör, billettluke-jente och även bartender lite längre fram om jag har tur.
Dvs, ett superallsidigt jobb där jag får testa det mesta och får chans till extrapengar.

Senare gick jag på underklädes-jakt men jag har världens mest mysko bröst uppenbarligen så antingen är de alltför stora i omkrets och sitter för löst eller så är kuporna för små och delar brösten på mitten. Not Hot.

det blev inga underkläder men en tur på Fridays med Drein och en Chicken Finger Sandwich med strips och honeymustad sås. Nam Nam.
Romantisk middag mitt i veckan eftersom jag skall jobba hela helgen.

   

Imorgon är träning planerad, ett spinningpass följt av simming beroende på vad jag orkar. Har stängningsvakt så jag jobbar mellan 10-18 och sen skall jag och Drein kolla på världens mest makalösa lägenhet kl 20.45.
Det kostar 100 kr mindre än den vi har vi och är 17 kvm större. Någonting måste vara fel på den!
Egentligen hade han bestämmt vining på lördag men jag flörtade till mig en titt innan någon annan får se den eftersom jag inte gillar konkurranse. Om den är så bra som den ser ut att vara så vill jag bestämma mig för om jag vill ha den Innan nån annan hinner se den och säger att de är intresserade.
Är man lite trevlig bara så kan man få till det mesta :)

Morgondagen: Fullbokad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0