VIll du ha mitt lösgodis?

Ha ha, tror ja är bäst på att skriva listor och sämst på att göra allt som faktiskt står på dem. Men det spelar ingen roll egentligen för jag gör alltid det som krisar sig mest.
Igår fick jag till att

1. Duscha och tvätta håret på mig Och Drein
2. Köpa en grill
3. Diska.

Igår var ganska härligt, vi har hafft rätt tur med vädret hitills, varit lite mulet varje dag i början på dagen men sedan har solen alltid kikat fram.
Igår var vi som sagt på jakt efter en grill. Vi har stor balkong med mycket plats på och har längtat hela vintern efter att få grilla på den. Vi hade sett ut en grill¨på Jernia till det blygsamma priset av 200 kr men när vi väl kom till stan så hade de stängt. De stängde kl 14 eftersom att det är påsk-helg och allt. Vi var och kollade på ett par andra grillar men jag ville verkligen ha den som vi bestämmt oss för så vi åkte iväg till Storo-köpsenter. De brukar alltid ha öppet längre på sådana senter och visst hade de vår grill också. Kol ingick och vi köpte tänd-vätska till för 24 kr.
Så gick vi på ICA MAXI och handlade och åkte hem och marinerade kyckling till mig och ordnade med hasselbacks potatis i ugnen, lökar i folie och griljerade champinjoner och majskolvar. Mumms!
Katten har bott på balkongen under de här dagarna, är skönt att man kan släppa ut henne att vara själv på balkongen och t.o.m stänga dörren och hon klarar sig själv rätt bra.

Njuter på balkongen

Så nöjd man har man aldrig hafft
Det här är en riktig man när han har det som bäst!

Idag har vi mest tatt det lungt hela dagen. Åt frukost vid vårat fina barbord på våra fina barstolar och spelade kort innan vi gick till soffan och såg på Vägen till El Dorado. Dagen har gått vidare och jag fick gått med soporna sorterat papp och gått ner med det gamla duschdraperiet (jag köpte nytt när jag och Richard var på IKEA i onsdags, det vi hade var mörk-blått och INGET ljus kom igenom den så man fick lov att duscha väldigt mörkt) och det gamla överkastet (När jag och Richard var på IKEA köpte jag även ett nytt sängöverkast. Jag hittade ett jag verkligen gillade i purrpurr men jag egentligen inte hade råd med så jag lämnade det. Kommer sen til billig-kroken och hittar EXAKT samma fast bara oplastat för 160 kr istälet för 329kr. NICE) och till slut tog vi även ner presseningen som balkongmöblerna hade stått inplastade i under vintern.

Efter att jag tvättat kläder så bakade Drein scones till mig eftersom att jag inte ville ha nån middag. Vilken fin kille man har egentligen. <3

En kvälls-promenad nu då så skall vi avsluta kvällen som vi gjorde igår, framför datorn och se den andra Star Wars filmen, episode V.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0